Škola

Dan zaljubljenih… Natjecanje počinje 9. veljače!

mozemo-li-biti-zaljubljeni-cijeloga-zivota-96673-405x270-201503121057

Tradicionalno valentinovsko natjecanje u organizaciji Vijeća učenika naše škole! Upute i pravila:

 

Po već uhodanome običaju, Dan zaljubljenih obilježit će mo na dva načina. Prvi dio obilježavanja Dana zaljubljenih jest onaj koji nije natjecateljski, a drugi dio je onaj koji je natjecateljskoga karaktera. Prvi dio nazivamo PIŠI SVOJOJ SIMPATIJI, a drugi NAJBOLJI VALENTINOVSKI URADAK.

erw

PIŠI SVOJOJ SIMPATIJI

Od 9. veljače u maloj zbornici nalazit će se označena kutija u koju možete ubaciti pisma za svoju simpatiju. Potrebno je da na pismu bude jasno istaknuto IME i PREZIME primatelja/ice pošte, te obvezno napisan RAZREDNI ODJEL koji primatelj/ica pohađa. Pošta će 14. veljače primatelju biti isporučena.

frf

NAJBOLJI VALENTINOVSKI URADAK

Također od 9. veljače, na stolu postavljenome u školskome hodniku (prizemlje škole), bit će postavljene označene dvije kutije za učenike viših i nižih razreda. Učenici u kutije mogu ubacivati svoje sastavke ili pjesme na temu ljubavi, zaljubljenosti ili bilo čega što na određeni način smatraju povezanim s ovom tematikom, sve do petka, 10. veljače. Stručno povjerenstvo odabrat će po jedan najbolji rad u kategoriji učenika viših i nižih razreda, te će autore istih prigodno nagraditi.

Važne napomene:

– U RAZMATRANJE NE ĆE BITI UZETI RADOVI NAPISANI NA NEUREDNIM PAPIRIMA.

– NE ĆE BITI RAZMOTRENI ONI RADOVI NA KOJIMA NIJE JASNO NAPISANO IME I PREZIME, TE RAZREDNI ODJEL AUTORA RADA.

– OBVEZNO JE PRIPAZITI DA RADOVI BUDU UBAČENI U PRIPADAJUĆE KUTIJE ZA VIŠE, ODNOSNO NIŽE RAZREDNE ODJELE.