Škola

Oproštajno pismo…

 single 652x435 1394054825zabava

Ulazi otac u sobu svoje kćeri. Kćer nije u sobi, ali na njenom krevetu je pismo. Padaju mu na pamet najgore stvari. Drhtavim rukama otvara pismo i čita:

 

“Dragi tata, žao mi je što ti moram ovako reći da sam vas napustila i otišla sa svojim novim dečkom. Napokon sam našla istinsku ljubav! Ah, kada bi ga samo mogao vidjeti! Tako mu je slatka tetovaža i naušnice u nosu, i izgleda tako neustrašivo na svome velikom i brzom motoru! Ali nije samo to….. Napokon sam trudna! Harish kaže da ćemo biti jako sretni u njegovoj kamenoj kućici usred šume i želi da imamo puno djece. To je naravno i moj san! Otkrila sam također da marihuana nije štetna. Zato smo odlučili da je sami uzgajamo za nas i naše prijatelje u slučaju da ostanemo bez kokaina i ekstazija. U međuvremenu se nadam da će znanost ubrzo otkriti ljijek za sidu tako da se Harish može izliječiti. Zaslužio je! 

Dragi tatice, ne želim da budeš za–brinut zbog mene. Imam već 15 godina i znam voditi računa o sebi. Na kraju krajeva, Harish je tako snažan i mudar jer ima 37 godina životnog iskustva. Vodi me kroz život i daje mi najbolje moguće savjete kad god trebam nešto odluciti, kao na primjer kad sam odlučila preći na hinduizam. Nadam se da ću te uskoro doći posjetiti, tako da ćeš imati priliku upoznati svoje unuke!!

Tvoja najdraža kćer

P. S. 

Ma šalim se!!! Skuliraj se!!! Kod Marije sam. Samo sam ti htjela pokazati kako postoje puno gore stvari u životu nego što su ocjene na kraju prvog tromjesečja koje ćeš naći na vitrini.