Škola

LINO VIŠEBOJAC 28. TRAVNJA 2017.

 PPK

Veliko nam je zadovoljstvo prenijeti vam informaciju kako će naša škola 28. travnja 2017. godine biti domaćin najljepšega i najvećega školskoga športskoga događaja na području Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske, poznatoga “LINO VIŠEBOJCA”.

Naši učenici imati će prigodu natjecati se u više športskih disciplina, te pokazati sav raskoš svoga talenta i sposobnosti. Svakako će svu svoju kreativnost moći izraziti i navijačke skupine pojedinih razrednih odjela, od kojih će one najbolje biti nagrađene. Sve učenike očekuju brojne nagrade, ali i privilegija da se pojave na stranicama najtiražnije športske tiskovine na ovim prostorima, “Sportskih novosti”.

Ova manifestacija, koja se odvija u organizaciji i pod pokroviteljstvom “PODRAVKE” i “SPORTSKIH NOVOSTI”, izvrsna je prigoda kako bi u lijepom svijetlu predstavili nas i našu školu, te školski život učinili sadržajnijim i zabavnijim.

Same detalje natjecanja ubrzo počinjemo prenositi učenicima na satima tjelesne i zdravstvene kulture, satima razrednika, ali i putem ove školske stranice.

Svakako koristimo prigodu i kako bi se zahvalili organizatorima manifestacije, jer se u okviru njihovoga ovogodišnjega odabira našla i naša škola.