Škola

Normaliziranje nastave od 19. siječnja!

 

sss

Poštovani učenici i roditelji,

Od sutra, 19. siječnja 2017. godine, nastava se počinje odvijati po uobičajenome rasporedu, što znači kako i školski autobus počinje voziti u prijašnjim, već utvrđenim terminima.

 

Zahvaljujemo vam jer ste se kroz nekoliko prijašnjih dana prilagodili posebnim terminima početka nastave, skraćenome trajanju sati i novome rasporedu vožnje školskoga autobusa. Iskreno se ispričavamo ako smo tijekom spomenutoga vremena napravili pokoju omašku, jer doista smo sve radili s nakanom kako bi u neobično hladnim uvijetima osigurali najbolje moguće za naše učenike.

Školski sustav grijanja kroz svo vrijeme hladnoća, odnosno danonoćno nije gašen, pa su učionice bile tople onoliko koliko su to mogle biti. Sve poteškoće na sustavu su pravovremeno otklonjene, zbog čega su školski domari znali intervenirati i u kasnim večernjim satima. Na tome Mirku i Zoranu iskreno zahvaljujemo. Zahvala i našemu vozaču Šimunu na pomoći i razumijevanju. Ako ste autobus nekada čekali malo dulje, razlog je bio mali vremenski odmak između termina početka smijena, a nikako nečija neodgovornost ili nemar.

S nadom kako će se vremenski uvijeti kretati u onim okvirima koji su uobičajeni za podneblje na kojemu obitavamo, srdačno vas sve pozdravljamo.