Škola

PLANINARSKI IZLET-VELIKA VLAJNA v2

MaliPlaninari2
I ove godine organiziramo planinarski izlet za učenike i njihove roditelje, te uposlenike škole.

Ovogodišnje odredište jest Velika vlajna, najviši vrh planine Čabulje. Polazna točka, do koje namjeravamo doći autobusima, jest Bogodol.

 

Izlet oraganiziramo samo za učenike 7., 8. i 9. razreda. Učenici, koji su zainteresirani za odlazak na ovo prekrasno odredište, već se od ponedjeljka, 17. listopada, mogu prijaviti kod nastavnice Suzane Šaravanje.

Zainteresirani roditelji mogu se prijaviti putem ovoga fb profila ili nas mogu kontaktirati telefonom.

Molimo vas da ne čekate s prijavama do zadnjega dana, kako bi smo mogli na vrijeme dogovoriti potrebne detalje. Stoga prijave zaprimamo od spomenutoga 17. listopada do 21. listopada.

Izlet je predviđen za utorak, 25. listopada, a do možebitnih pomjeranja termina može doći zbog vremenskih uvijeta, o čemu će mo vas blagovremeno obavijestiti.

Uz izletnike će svo vrijeme biti i predstavnici HPD Prenj 1933., koji će s učenicima podijeliti iskustva s dosadašnjih planinarskih izleta.

Cijena izleta je 5KM, a u cjenu je uključen prijevoz do Bogodola i natrag, te porcija planinarskoga graha koji se objeduje nakon silaska s planine.

Nakana nam je barem jedan dan se odvojiti od računalnih i televizijskih ekrana, te posvjestiti prvenstveno učenicima, a onda i svim sudionicima izleta, koje sve ljepote krije boravak u prirodi.

U nadi kako će te nam se pridružiti u što većemu broju, a pri tom posebno misleći na roditelje naših učenika, kojima je to izvedivo, lijepo vas pozdravljamo.